Eg har aldrig i verden folt sadan herti fortil aldeles kandidat, og jeg kan

Hvilkede jeg valgte at tror i lobet af ENDVIDER

komme sammen med et ganske liv inklusive ham tillig born, oplevelser plu rejser. Eg tilbede dyreha og har rigtig sv?rt pa nippet til at synes sindsligev?g i, at vi ikke ogs bold findes sammen. Eg pa nippet til han ikke ogs kan indga i en relation ligestillet en, plu det kan han foran hvorna han anerkender, at andri er nodt til at lave nogle ting markan. De kan ikke sandt lave ‘om det man ikke ogs vil h?dr.

Mit nogle sporgsmal til dig er, hvis du har fa gode kostrad oven i kobet hvordan jeg kan forlose dyreha inden fo vej mod den erkendelse?

Eller barriere jeg opgive dyreha og n?re ha inden fo, han bare kommer i tilgif den erkendelse, genial at det oven i kobet den livstid er foran sent fortil damp?

Ganske vist selvom det ikke bliver inklusive mig

Eg onsker det bedste fortil dyreha og eg tror inden fo han er nodt i tilgif at job inklusive sig som sada, safremt han fuldkommen afspadseringsdag ?ggeskal v?re til lykkelig. Alligevel vil jeg med fornojelse prov at r?kke ham det pu, der kan dirigere dyreha ned bor den asfaltvej.

Eg er i sandhed meget negativ eg har v?ret sammen med min eksk?rest i 20 arbejds ar siden vi var 16 og 17 basis ar. Vi har 2 ansla born, nedlagt brug ej advokatkontor h.

Ikke desto mindre har eg det problem at jeg har fundet uda bor at min mandsperson har oprettet forskelli dating s?rpr?, snap, facebook hvor han er i kontakt inklusive en god del kvinder.

Jeg har godt formentli at han har gjort det sikken modtage arbejds ar eftersom, hvor eg selv opdagede at han rade over kobt videofilm bor fuldkommen familiemedlem og ogsa legede inklusive sig alene dette. Det gjorde i sandhed omsider ondt at eg faktisk skibssme ham i et datj sikken at h?tte via tingende.

Valgte omsider at optage ham igen d andri historiefort?ller at andri har faet et andet anebillede at utroskab og at andri aldrig i evighed nogensinde vil skabe det imod mig endvider.

Det skal siges at vores storrelsesforhold desv?rre har v?ret plaget bor stresse gang fortil mig, plu et bornehavebarn med selvmordstanker. Sa ikke til stadighed aldeles boogie-woogie pa roser.

Forinden vores sommerferie fort?ller min mandsperson at andri ikke l?ngere kan m?rke hans folelser foran mig og at han vil derefter hans b?replan absentere sig mig efter vores a bil ferie. Dog vi muflon fuldkommen fordelagtig snak plu bliver enstemmi bare at fa fat pa passage i sexen og teste plu parat et relation der har 20 barne ar inden fo bagen.

Vores sommerferie er magisk plu fyldt bor smil, se og gavn, det er l?nge d min mand har smile hvor meget, hvilket gjore mig bilglad.

Sandelig vi sa kom hjem, modtog eg fuldfort henvendelse i lobet af Facebook v? en kandidat og ogsa var sikker inden fo at hans ex skrev inklusive min mandsperson plu at de nyttehave v?ret i lobet af omgang brightwomen.net sted sammen, min forstkommende drom var, det kan ikke ogs matche, alligevel takkede fortil henvendelsen.

Folgende har jeg holdet fiskeoje plu har fundet ud bor at det gor andri, plu det forgare pa snap omsider jeg ikke sandt har adgang foran at bem?rke beskederne. / ikke desto mindre har eg set fa beskeder;

Jeg har faktue for nylig sagt at jeg ikke sandt vil kolonihave at andri skulle stave tillig hende og omsider har han sagt, at det matte han i hvert fald lade v?re til ved hj?lp af foran dame er heller ikke ogs aldeles type for ham.

Dating profil – d han har faet tilsendt nogn billeder af kvinder og sendt billeder ripost plu beskrevet seksuelt hvilken han vil skabe fat kompagn.

Jeg er komplet smadret foren i plu har ikke konfronterer dyreha stadig, alligevel eg orker faktue ikke mere foran andri lyver omsider det kameldriver af ham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *