Begynna med att komma dessa steg som vi kommer att beskriva nedo:

Beslakta sak: De ultimata apparna att ogonkasta gift

Visa oss ga at baksida av underben ni befinner sig huga itu att veta forsavitt Tinder, skapa nago bra imag darfor at ga bra i applikationen.

  • Fyll op dina foton till Tinder: det har ar en bruten de viktigaste delarna bruten din Tinder-profil, allt tvungen folja in via ogat frams. Ni kan innehava op mot maximalt 9 foton och stav detta behover n enkom trycka pa + -knappen samt selektera foton fran din rulle alternativ till och tillsammans lanka Facebook och Instagram. Ni kan aven aktivera begavad Photos samt Tinder valjer det ultimat profilfotot i enlighet me dess statistik angaende andra anvandares tyck. Det har befinner si e utmarkt valmojlighe.
  • Forsavitt mej : Det ar dags att salufora de allena darfor at atnjuta din blivande karleks uppmarksamhet. I 500 indikation tvingas n belysa vem n befinner sig och va n letar efter. Ni kan likasa ta tillfallet i handling att framfora dina hobbyer eller nyfikna saker forsavitt dig allena.
  • Biografi och / eller redogorelse: omedelbart befinner si din tidrym, ni maste avyttra dej allena utan att skrodera och existera realistisk andock besta kuf. I slutandan plikt n fortga att uppmarksamma din framtida man eller madam. Ni ager 500 indikation for att beskriva hur du ar och va ni diggar. Sasom nago sista ra rekommenderar vi att n lagger mo din Instagram-anvandare, sa forsavit en tycker om dig men ni ej hittar dom kan de lagga till de och tilltala dig. Ni kan atnjuta nago overrumpling.
  • Sasom bonus samt overvagande for alla age do i Tinder lagt till e kapitel darbort ni kan ange hane, brud sam andra konsalternativ odla att n kanner dej alldeles inkluderad. N hittar manga valmojlighe som transgender.
  • Aven narvarand maste n addera din intressen, sasom fotboll alternativt bjudning, likasa lage darborta ni pluggar, till exempel ditt universitet alternativt institut alternativt sa kan n at och tillsamman addera din arbetsplats, bolag darbort ni arbetar alternativt dina plug. Varenda information befinner si enastaende att antrada lara berora nagon samt vasnas dom uppfatta https://brightwomen.net/estniska-kvinnor/ de. Aven om ni befinner dej villig nago plats andock bor gallande nago annan. Det utfor ick ont att likasa insatta varje n bor, sanningen, forsavitt det sammanfaller tillsamman att det promenera mo din stan. Kom ihag att all underrattelse befinner si duglig, den befinner sig nodvandig.
  • Spotify: Detta befinner si fler ett arbetsredskap som i slutandan funkar saso nagon rolig histori sa att ni kan konversera forsavitt det forsavitt det verkar vetgiri alternativ forsavitt ni sta si med, det befinner sig inte daligt. Lagg enkom mo din favoritlat odla visas saken dar langst ner i Tinder-profilen. N kan tillverka nagot annat gemensamt. Foruto det har, igenom att forbinda ditt Tinder-konto till ditt Spotify-konto, kommer n att ljuda andra persone betrakta va n lyssnar gallande sam darmed kan do antrada instruera berora dej mer.
  • Aktivitetsinstallningar : n kan aktivera alternativ avaktivera knappen “Dela uppsyn verksamhet”. Inuti kan n utse vilka sektioner ni vill avskilja emella ljusets partikelkaraktar, levnadsbeskrivning, studier, sysselsattning, lat alternativt Spotify-artister. Aktiviteten skulle vara saso Facebook- eller Instagram-tidslinjen. Ju ytterligare saker de titta forsavit de, desto ytterligare mojligheter for konversation.

Kom ihag att anga opp din sista aktivitetsinstallningar, ni kommer att veta aktivera eller inaktivera knappen stav din verksamhet och speciellt vad ni ska dela tillsammans dig fran alltsammans din image, odla att sekretess rader om det befinner sig det som intresserar dig, ehuru n promenerar in i Tinder darfor at soka postumt integritet befinner si nagot skumt, anser ni ick ?

Verifiera din Tinder-profil

Nog vid denna punkt darfor at zappa och utrona Tinder-djungeln ager n sett att flera profiler saso n stoter villig ager nagon borgerli vindruta, som forsavitt det vore ett verifierad av Instagram eller Twitter. Ni kan samt atnjuta det att ringa saken dar andra personen att kika det det befinner sig n samt din image befinner sig akta, att det ej finns nagon nedlagga alternativt lada, kom upprepa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *