Det har varit jatte- babbel, kontroverser samt till samt med sinnesfranvaro forsavit hurda Tinder faktiskt fungerar

Att doma bruten ett Reddit-trad om Tinder verkar kopplingar mer som matte ann karleksmatchning. Darfor att parafrasera, a befinner sig 1:a anslutningen och B befinner si 2:a Finns det ett X mellan a sam B? bra, dett befinner sig nagon avsiktlig overdrift. Skad forsavit ni amna beskada narmare gallande Tinder-algoritmen kommer n att begripa att det finns mer matt att passa an ni eventuellt forvantar dej.

Befinner sig det e schackspel?

Pro markli ar sedan fick reportern Austin Carr insideratkomst och forhandsgranska dom hemliga betygen villig Tinder. Dessutom fick han en klarlaggande, om an vag, forsavitt hur appen kopplar vi konsument.

Bred saken dar tiden anvande Tinder ELO-rating, som ar synonym som beraknar schackspelares menin. I e notskal, ju ytterligare svep till modera desto hogre menin tillats n, skad appen tog likasa respekt till anvandarna som svepte de mot moderat. I sin tur blev personer tillsamman en likartad antal hogersvep och intressen anslutna.

Later lat, alternativt hurdan? Men i enlighet med Tinder ar ELO-betyget gardagens nyheter samt det nya sattet sasom gor kopplingar anvander betydligt fler variabler. Det inneha ocksa forekommit en fraktion spekulationer forsavit att forsavit nagon sasom Tinder anser besta efterfragad moderat swipar din framtoning sa tillat ni nago avsevart hogre menin.

Hurdan sasom helst, saken da basal principen stav gemensamma anslutningar befinner sig fortfarande typ latt. https://brightwomen.net/jordanisk-kvinna/ Fortsatt lasa darfor att ringa kanna till mer.

Vanliga anslutningar disambiguerade

Vanliga kopplingar befinner sig en rol saso later dig fastsla om du samt din tavlan inneha samma Facebook-van. Det har befinner sig ocksa kant som 1:a gradens anslutning sam i teorin kan vem sasom helst villig Tinder innehava nagon alternativt flertal vanliga anslutningar.

Sjalvklart, ju ytterligare vanner n ager gallande Facebook, desto storre befinner sig chanserna pro gemensamma kontakter. Andock vad befinner si syftet med vanliga anslutningar? I allmanhet later dom de avta de sex graderna bruten ma anslutningen som nagon konversationsstartare.

Vilka befinner si 2: a gradens anslutningar?

Fastan 2:a gradens kvantifierare faller dessa aven fortsattningsvis i kategorin vanliga anslutningar. Och aterigen, det handlar forsavitt dig och din tavlan villig Tinder. 2:a gradens anslutning erhalla nar ni och din Tinder-match ager tvenne separata kompisar saso ar Facebook-vanner med varandra.

Darfor at rationalisera don plus anvander Tinder saken da sociala grafen sam sociala medier for att informera hurdan vidstrack n befinner sig skild fran en. Och beroende villig din matchning kan ni hava bade 1:a samt 2:a gradens gemensamma anslutningar, bara ett av dom tvenne, alternativt ingen alls.

Vart bor Common Connections?

Nar ni sveper till vanster samt moderat pa Tinder dyker sporadisk opp nago liten gruppikon mirake anvandarens profilbild. Kompression pa den ikonen samt ni kommer att vet betrakta dina 1:a sam 2:a graders anslutningar kungen Facebook.

Saken dar narvarand funktionen fungerar fast an til bagg hall samt din profil visas samt som nago vanlig anslutning till andra konsument. Vissa manniskor kanner sig dock ick bekvama tillsammans att visas i vanliga anslutningslistor sam det befinner si pa grund av de valjer att inaktivera funktionen.

Ifall ni ej vill att dina Facebook-vanner ska beskada dej i appen plikt ni inaktivera Tinder Social. Ga mo Tinder-installningar, navigera mot ”Visa jag kungen Tinder Social” sam press gallande knappen bredvid alternativet darfor att stanga av det.

Praktiska Facebook-granser

N borde kunna att inte me Tinder trevlig minimerar ni chanserna att bliv inbjuden kungen en dejt lokalt. Sa istallet darfor at inaktivera funktionen kan du placera marklig begransningar gallande Facebook-sidan.

Klicka kungen saken da lilla triangeln i det overst hogra hornet, valj Installningar av rullgardinsmenyn sam klicka darpa kungen Appar sam webbplatser.

Valj Tinder och andra appsynlighet mot Only Me. Pa odla fason kommer dina Facebook-vanner sam vanner alternativt dina vanner ick att kunna betrakta att ni befinner sig kungen Tinder.

Hurs skal ni anvanda Tinder utan Facebook?

Vanliga kontakter ar nago snygg funktion som ar utformad for att fora personer narmare varandra, andock det finns ocksa marklig brista. Va skulle n exempelvis revidera du sag att ett vans make varenda operativ i appen? Saken dar ultimata gissningen befinner sig att du skulle delge stav din kamrat.

Och sedan kan du snav villig profiler fran dina slaktingar, professorer, kusiner, chefer, etc. Sa darfor at bespara dig besvaret alternativ till sam tillsammans pinsamt kan det befinna suveran att inskranka synligheten at saker del.

Happy Dating

Fransett Facebook ansluter Tinder aven mot ditt Instagram-konto. Rimli matchningar far forhandsgranska do senaste 35 bilderna n lagt op. Dartill kan do flanera bums till din Instagram-profil sam iaktt det bota, aven om det annu ick finns en enhetlig anslutningsfunktion pro Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *