Hurda man kanner til gallande Tinder om nagon manniska age gillat dej

tinder befinner sig nago applikation saso inneha olika egenskaper samt arbetsredskap som anges darfor att lanka igenom applikationen, exempelvis mojligheten at intyga konto, nagra funktioner sasom har lett det at att bliv en bruten do mest kompletta samt populara applikationerna i sin grupp.

Odl att du kan eskalera chanserna for atnjuta en tavling pa Tinder Du bord veta hur det funka, ocksa markli liten trick darfor att handla din anvandarupplevelse villig plattformen sa valbeha som mojligt. I dett specifika fallet kommer vi att presentera dig hurdan man kanner till pa Tinder forsavitt en person age gillat dig, innan ni ens plikt glida, typ alternativen du plikt forratta.

Hurdan man titta ett tavling gallande Tinder

Nar ni har kommit overens tillsamman nago manniska vi att “gilla” do bagg, antingen darfor att personen forr alternativ framtid gillade din profil sam ni gjorde dito, far ni nagon anpassa inom applikationen. Varje gang du tillat en tavling kungen Tinder sparas saken dar i nago forteckning odla att n kan ejakulera til skild funktioner av ditt hag.

For att veta se upprakning ovan matcher Fran Tinder tvungen ni kora ikonen som motsvarar chatten sasom du hittar i applikationsgranssnittet. Nar n antagligen valt det har alternativet tinder Det kommer att framfora dej de folk saso du lyckades passa tillsamman pa deras estrad. Langst up i det fonstret hittar ni att det kommer att visas antalet matchningar du varför Kroatiska kvinnor har gjort kungen Tinder.

Darfor att se nagon saker tavling i Tinder kan ni anvanda sokfalt. Darfor att gora detta behover du enkom indikera namnet pa matchen eller helt lat blada vi listan tills du hittar onskad matchning.

Hurdan hane vet forsavitt nagon manniska age gillat de villig Tinder

Flera itu de rimlig Tinder -matcherna har aldrig kammare saso brukare De vet inte vem som fordom ager gett de dar nagon jambordi for du avvisar det. Att tillverka ett metod att kunna forsavit ett individ age gett dej ett snarlika kommer att hjalpa dej att omvardera profilen samt kontemplera kungen forsavitt ni vill gora matchen eller inte.

Pa grund av kan ni soka hurda kanner til mig forsavit nago person gillade dej villig Tinder, sam i detta fallet bo ni veta det det finns ingen app av tredje part saso later dig vara medveten om det. Sak befinner sig att du enkom age tvenne valmojlighe for att veta veta alternativt intuitera vem sasom har gett dig snarlika:

Tillsamman Tinder Gold

Det enklaste sattet att veta forsavit nagon manniska tidigare gillade dej villig Tinder ar med Tinder Guld. Tinder erbjuder anvandarna mojligheten att njuta itu nagon Premium -tjanst tillsamman sitt guldkonto darfor att komma till nya funktioner. Bland dem kan du njuta fran sadana intressanta funktioner som tillgang mot ett avsnitt dar det indikerar som ager gillat dig gallande Tinder.

Pa det har fason, forsavit n prenumererar pa planen Tinder Guld ni kommer att kunna kika listan ovan all de manniskor som ager gett ett “gilla” mo din anvandarprofil. Pa det har metod kommer ni att klara av utvardera vart och nagon bruten dem sam pa rak arm bidraga din jambordig att bega ett matchning alternativ forkasta mojligheten att matchningen i forfragan funnit.

Kostnadsfri

Avgiftsfri befinner sig det enklaste sattet att kanna till vem saso gav de nago jambordi det stund som ett jambordi intraffar fran nago annan persons sida, ehuru det ick skanke dej fordom upplysning i detta betraffande nar ni utvarderar profilerna sasom Tinder Gold gor, eftersom det befinner si fordelen tillsamman tjansten som erbjuds fran dejtingappen til ersattning.

I det har fallet, nar du anger Tinder, visar appen dig antalet folk sasom ager gillat dej, sam bredvid visas det e suddigt bild bruten nago av dom. Programmet gor saken da arme metoden for att du ska vet atnjuta Premium -tjansten.

Andock ehur n kan tillverka Tinder Gol Premium -tjansten ager n chans att profitera denna post inte med att tarva prenumerera. Forut det ha plikt ni observera i detalj fotot som visar dej i applikationen sam det ser suddigt ut. Genast nar n sveper via folket villig Tinder, varenda eftertanksam tillsamman lokalisera ett snarlika foto medan ni sveper.

Kungen sa metod kanner til n forsavit det befinner si nagon image som redan age gett dig en “gilla” fordom. Det ha befinner si det mest tillgangliga gratisalternativet saso ni kan veta forsavitt ett person har gillat de. Det kommer emellertid att bliva mer invecklat darfor forsavitt ni inneha massa likes kommer n blott att kunna betrakta saken dar suddiga bilden fran nagon itu dom.

Kungen dito metod finns det ocksa Supergilla som du ager kunnat mottag, alldenstund forsavit ni far e av de dar kommer ni att patraffa att ni pa rak arm kanner till att den andra personen diggar dej. Nar nago person ger en asbra jambordi visas dom sasom nago kandidat med nagon bla asterisk i profilen, odl att du i det ogonblicket vet att det befinner si nagon potentiell matchning saso n kan handla.

Hur man kanner til forsavitt nagon indivi tog bort likartad kungen Tinder

tinder later de avlagsna motsvarighet a nago profil med alternativet aterkomst saso finns i Premium -versionerna, en valmojlighet saso medge byta den senaste atgarden n gjorde, sa att du kan andra bade motsvarighet och ogillar sam at och med Super jambordi.

I dett fallet kan blott konsument bruten Premium -versionerna bruten Tinder kanner til vilka manniskor saso ager ogillat sin imag, darfor att ni igenom korresponderande sektor kan kika listan med samtliga personer som age gett dej “gillningar” kungen din image.

Forsavitt du inser att nagon profil inte langre finns villig saken dar narvarand listan befinner sig det mojligt att dom inneha dragit tillbaka det saso de hade gett dig, ehuru det ej nodvandigtvis tvingas existera pa grund av det ha, darfor att det kan vara odla att saken dar personen inneha bestamt ta bort ditt Tinder -konto. Det kan dock ocksa vara odl att han har definitivt sig darfor at skymma dig a Tinder. I bagge fallen hittar ni det om n har absolut dej for att avvika aterkomst matchen samtliga interaktionsloggar raderas tillsamman ditt konto.

A andra sidan bord n erinra det appen skickar inte nagon art itu avisering darfor att stryka en motsvarighet. Darjamte har konventionella Tinder -anvandare inte opportunitet att veta huruvida nagon individ drog tillbaka sin jambordig eller ej, forutom att do ick heller kan avvika tillbaka ett snarlika som de fordom ager gett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *