6, Anvand ej en VPN nar n anvander Tinder

  1. Logga in villig Facebook, flanera mot Installningar.
  2. Skrida nu mot Appar samt press darnast gallande alternativet Inloggad med Facebook.
  3. Lokalisera Tinder-appen, scrolla ne saken da och kompression gallande alternativet Ta bort darfor at stryka Tinder a Facebook.

Arme ar nagon genvag darfor att ejakulera at Facebook-appar samt ta bort Tinder. Mi onska minsann att e bruten ovanstaende metoder hjalper dig att logga in kungen ditt konto. Kom fasten ihag att detta ick ar officiella Tinder-procedurer darfor att atgarda problemet.

5, Ta bort Tinder-appen a Facebook-appen

Ifall ni befinner si borta av din dator samt vill losa Tinder-felet. Overvag darpa att avlagsna Tinder-appen a Facebook-appar sam webbplatsinstallningar. Det beror villig att ni kan besta ansluten till Facebook kungen Tinder sam av och till sker det nagot i bakgrunden saso vi inte kan betrakta. Saledes kommer FB ej att godkanna dig att begagna ditt ID gallande Tinder-plattformen.

Det befinner si pa grund av man tillats bryderi sasom “oops nagot gick” osv. Det har kan fasten leda till att ditt konto tillats en skuggforbud fran Tinder (n age minsann en). Skada n behover ej miste hoppet sam prova avlagsna Tinder av Facebook-appen. Arme befinner si hur:

  1. Inleda Facebook-appen.
  2. Flanera at matsede sam sedan Installningar samt Sekretess och installningar.
  3. Nedanfor garant trycker du pa Appar och webbplats.
  4. Press nu kungen Logga in med Facebook-fliken.
  5. Pa fliken engagerad trycker du pa andra darjamte Tinder.
  6. Ga at odugli bruten sidan samt belastning pa knappen avlagsna bredvid alternativet avverka app.

Dar ager du tagit dan Tinder-appen av dina Facebook-appar samt webbplatser. Vanta nu atminston 24 timmar samt ansats darefter ater. Saken dar har gangen, forsavitt problemet befinner si vagt, maste du logga in tillsammans den e-postadress som du anvander Facebook tillsammans. Glom inte att trycka pa knappen “Glomt losenord”, drift ett nytt losenord sam bevara losenordet. Villig sa satt kommer ditt Tinder-konto att existera sakert hos dig forut evig.

Tinder foreslar att ni aldrig anvander ett VPN nar du anvander appen. Skada itu en skal, forsavit du ager anslutit mo en VPN alternativ anvander ett VPN-app villig din flyttbar samtidigt sasom Tinder, prova att fatta dan saken dar. Stang darnast samtliga appar, inklusive Tinder, och starta ifall din mobila division. Test omedelbar att beskada ifall Tinder-problemet “o, nagot gick inkorrekt, forsok aterigen framti” befinner sig vag. Mi ar oomtvistlig villig att han kommer gorgeousbrides.net avgГ¶rande hyperlГ¤nk att bliva det.

iPhone: avhjalpa Tinder-problemet “o, nagot gick fel”.

iPhone-anvandare kan samt mota problemet “o, nagot gick inkorrekt, test upprepa framtid” (3) gallande Tinder. Skad det finns felsokningsknep ni kan prova for att ringa det att klaffa upprepa. Innan ni astadkommer nagot maste du se mo att n icke inneha blivit avstangd fran plattformen. Skad prova dessa grej villig iPhone alternativt iPad darfor at avhjalpa problemet:

Bege sig till dina installningar. Lokalisera Tinder-appen i listan och tryck pa den. Belastning darpa kungen Aterstall cachelagrat innanmate samt Aterstall standardinstallningar. Inleda Tinder upprepa kungen din iPhone och forsok logga in med ditt anvandarnamn och losenord. Detta borde frigora problemet pa din iDevice. Om problemet fortfarande kvarstar, test att avsyna ifall Tinders server ar nere alternativt icke.

Eljest avinstallerar du Tinder-appen saso vanligt pa din iPhone alternativt iPad. Bege sig sedan mo App Store sam installera saken da nya versionen. Prov darefter tillsamman dina inloggningsuppgifter samt beharska ifall problemet ar atgardat. Forsoka fast an att igangsattning forsavitt enheten sam besiktiga forsavit din internetanslutning befinner si fast alternativt ick. Kom ater darfor att forena efter nago timme och beharska ifall alltsamman befinner sig acceptabelt.

Dessutom kan du likasa bruka webblasaren Safari villig din iPhone alternativ iPad. Ga till Tinder samt ansats koppla. Ifall problemet kvarstar, tank pa att du age blivit sparrad a plattformen i tysthet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *