Appen lanserades ar 2012, sam det befinner si hejdlost atnjuta svenska ungdomar som aldrig provat villig saken dar

Tillsamman ovan 9.6 miljoner aktiva nyttjare befinner si Tinder varldens mest bruka datingapp. Karl kan fraga sig baksida av underben det befinner sig saso gjort appen sa popular sam undra ovanfor vilken typ av avancerade funktioner saso erbjuds, skad Tinders framgangar befinner sig e utslag fran appens enkelhet.

Specialitet

Tinder valkomnar alla anvandare oavsett alder, nationalitet samt erotis bojels. Ni sasom provar gallande appen marker fartfyllt att n kan selektera att kika singlar i aldrarna 18 mot 60+ ar, vilket medfo att samtliga kan anvanda appen. Tinder anvands dessutom i over 190 lander, sa det ar en fenomen saso existerar i mott overallt i varlden.

Funktioner

Tinder befinner si byggd gallande ett enormt latt koncept. Odla borg du bildat e konto samt befinner si forberedd att traffa singlar tillat n fram ett kortlek med olika nyttjare. E kort utgors fran nago biff bild villig nago annan nyttjare. Ifall du ar intresserad fran att veta mer forsavit personen kan ni klicka kungen kortet. Om personen ifraga ager valt att lagga till fler bilder alternativ beratta en aning om sig personligen hittar ni saken da typen bruten underrattelse dar. Darpa valjer du sjalv om n vill press saken dar grona knappen (om n tycker om personen), alternativt saken dar roda (ifall ni icke befinner si hugad). Narmast I foljd kommer kommand foto. Nar nagon person n age gillat dessutom diggar dej erhalla ett matchning, samt da far er mojligheten att skriva till varandra.

  • Superlike: En bla, stjarnformad torftig som n trycker pa om n uppskattar nagon speciell profil enastaend avsevart.
  • Tinder Boost: En purpur torftig i mall fran ett askvig sasom du kan klicka villig forsavit ni vill vara saken da profil sasom syns framst stav andra anvandare. Tinder boost kostar kring 50 kr, andock satter din image i framkanten i 30 minuter.
  • Tinder positiv: nago funktion som bl.a. utfor det mojligt att ga tillbaka och forandra din forra swipe ocksa kolla efter singlar i andra stader/lander ann var du allena befinner de. Du slipper aven annonserin, och kan stalla in vilken fakta som amna forefalla om dig. Ett manadskostnad tillkommer.
  • Tinder Gold: narvarand far n allting saso Tinder Plus erbjuder, andock aven nago forteckning over alla nyttjare som gillat de samt rekommendationer kungen profiler sasom du skulle kunna besta hagad fran. Manadskostnad tillkommer.

Appen

Appen kan laddas ner at bade iOS samt Android sam funka lat och smidigt. Det laka promenera ut pa att ni frams skapar en konto, varefter n valjer vilket kon sam vilken alderskategori du befinner sig hagad itu. N anger samt hurda fjarran ifran de rimlig matchningar ska he. Utover det kan n likasa valja att beratta f forsavitt de allena, skada det befinner si inget tvungen. Fordelen tillsamman Tinder ar just att du ej behover besvara villig nago folksamling fragor for att starta. Det ar den narvarande aspekten sasom skiljer Tinder a traditionella dejtingsajter, exempelvis tavling. Med Tinder kommer n igang gallande 1-2 minuter!

Login

Det finns tva satt att alstra ett konto kungen Tinder. Antingen loggar ni brud filippin in igeno ditt Facebook-konto, vilket befinner sig det enklare alternativet. Emedan importerar Tinder automatiskt bade bilder, alder sam jobb-information fran din profil. Det promenera naturligtvis enastaende att ta bort bilderna samt kora nya.

Du kan tillika utse att dana ett konto tillsamman assistans fran ditt telefonnummer. Da kravs det att n verifierar ditt nummer fore ni kan placera verksam. Nackdelen tillsamman den narvarand metoden befinner si att du jag plikt fyll op bilder och rus i mer upplysning.

Omdomen

Tinder har fatt blandade omdomen. Somlig upplever att Tinder befinner sig ytligt, eftersom matchningarna forst baseras pa yttr. Andra anser dartill att Tinder befinner sig en ”hook-up app”, d.v.s. nago app forut saken da som bara soker ”skoj” for stunden.

Daremot ar Tinder fortfarande varldens mest forbruka dejtingapp, vilket uppge en fullstandig fraktion. Alldenstund appen ar at stav vem saso helst, oavsett vad herre soker, befinner sig den trots alltsammans grymt succeartad. Manga nog icke hittar sin livspartner igenom appen, skad allting fler knyter kontakter som leder mot langvariga relationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *