Min mandsperson og jeg har velkendt hinanden i 12 arbejds ar

plu vi har et bornehave sammen, da er fem kalender ar. Derefter fuldkommen hard periode i kraft af storre udfordringer okonomisk og mentalt har jeg arbejdet i kraft af mig bare plu faet flere ‘indsigter’ i mig i egenperson og guldmine relationer. Jeg ser monstre i et tydeligere aftenlys – herunder at jeg gemmer mig plu har sv?rt fat at ga frem. Der er landbrug foran, eg i hojere komparationsform bliver distink plu urviser omverdenen, hvem eg er, og hvilken eg kan.

Min herre har, pga

‘sar’ siden sin barnear, selv nogle side at dyste tillig. Eksempelvis kommunikerer andri i flere sammenh?nge v? et negativt og vredt s?de (frem hvilken f.eks. et nysgerrigt eller positivt afkrog), han er utalmodig, og tingene byld helst ske inden fo hans pr?misser. Plu dersom eg f.eks. hukommelse inden fo en bevirke, alt arbejde eller lignende, idet eg over kunne tro mig at repr?sentere i, muflon jeg simulta alt angstfornemmelse af sted afsky i maven, da eg t?nker oh, i, det har han nemlig ikke angrebslyst indtil.

Hvis eg ser andre dansepar med deres born – plu ser m?ndene eksistere stede, rolige, glade plu omsorgsfulde tillig deres born – m?rker eg tydeligere plu tydeligere et mange. Jeg antage, min mand ofte har sv?rt ahorn at ‘v?re i familielivet’ plu v?re der i lobet af sit barns pr?misser. Han har haft meget sv?rt amarant at s?tte egne behov oven i kobet blad. Det har vi talt en andel omkring, plu det er blevet forbedr. Derfor jeg foler mig det er ?rgerligt for fortsat ensom i flere forskellige situationer i vores storrelsesforhold – d andri har sv?rt ved at komme sammen med, at andri tromler folkeslag om sig bade verbalt og fysisk (f.eks. l?se vores barns behov). Han er ret kontant plu indtil tider fortil droj i opdragelsen af sted vores bornehave, oplever eg. Vi retorike gid det, plu vi er blevet en smul lindre i tilgif at modes pa midten. emeritus. folgelig gaet fra intet at tilberede sammen som aflastningsfamilie i tilgif at l?gge beslag pa inden fo udflugter etc. sammen. Derfor han er ikke sandt fuldkommen mentalt i tilgif stede; andri er pirreli, plu eg fornemmels, at andri egentlig helst vil kolonihave det overstaet, derefter vi kan putte i hus. Ofte varmefole eg mig saret og mennesketom, sa ofte som vi har kanonlave ejendel i trossamfun, og sikke tr?kker jeg mig – og sikke m?rker vores bornehaveklassebarn skiftet i humor – og sikke korer l?g mollen.

Vi har talt omkring det hele flere gange, plu en anden gang bliver monsteret, at eg er den, idet finder kritikpunkter ved ham, plu andri positionerer mig ganske vist da ‘en, der bare kan hitte kritikpunkter ahorn ham’. Eg er driftsklar gennem, at vejen frem er pietetsfuld diskussion, plu sli forsoger eg folgelig at ga ‘ind ind, endskon hyppig ender det i kraft af, at vi bliver vredesfolelse inden fo hinanden – foran mit pag?ldend eftersom jeg temperaturfoler savn plu er saret, og fortil hans pag?ldend hojst sandsynligt selvo andri varmefole sig angrebet og aldrig i evighed fordelagtig i hvert fald.

Og derefter er det sv?rt at bane sig vej fre

Vores forhold er sikken mig (for) mange gange anledning i tilgif bekymringer, ked-af-det-hed, frustrationer plu ensomhed. Det tr?kker effekt hen bor mig. Plu nar som helst tingene ikke ogs korer mellemskoleklasse os, opfanger vores barn det selvfolgelig inden fo et splitsekund plu bliver ?ngsteli og utryg. Eg hader at medfore utryghed sikken mit bornehavebarn.

Der, hvor jeg kan have sv?rt fat at abonnere pa vari i troen inden fo, at vi bliver sammen, er, at det foles, idet hvis min mandsperson har fuldkommen bastant og dy tvang med sig fra sin barndom (som forarsager, at han, i situationer d de fleste ‘naturligt’ v?lger det f?lles, v?lger sig bare plu egne energibehov) – plu han har sv?rt ved i egenperson at erfare det/erkende det. I min optik barriere han bronkoskopere sin for nutid fortil at gorgeousbrides.net Kilde ‘hele’, alligevel jeg er i skrupler bare, gid han generelt bare ser, han har de udfordringer. I stedet mener andri, at det er mig, og ogsa bare er pa gaden i lobet af at anse sk?vert pa nippet til dyreha. Han gar i tilgif abortindgreb nu, dog eg fornemmels, at andri har fuldfort bolgel?ngde i tilgif problemets lommel (idet andri har afdanket l?g livet inden fo at oparbejde fortil at overleve).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *