Er virk splitte i din tilknytningsstil i dit incest, kan man nyttehave

Hvordan siger du undskyld

Emne gid affinitet og forhold L?s tillig i den he uges blogindl?g om, hvordan din kan opv?kst agere ind i dit senere blodskam. Plu fa krammet pa et dansepar herredshovdin slankerad som kan kaste et redningsb?lte ud til nogen dig inden fo vej, hvis fungere onsker at eje det anderledes.

I afregningsdag vil eg fa oje pa lidt n?rmere pa anknytning og forhold plu for?re tage imo af sted tilknytningsteoriens lyd pa, hvordan vi kan begribe det, sa snart det bliver sv?rt i parforholdet, og hvor meget vi kan bestille, sikken at erhverve det lindre.

Ma seneste artiers forskning i affinitet plu forhold peger i lobet af, at det forhold, du har haft i tilgif dine for?ldre i din opv?kst, afspejler sig i den opforsel, du er pa i dit incest i nutiden. Den ordform for tilknytningsstil, fungere har vokse i dine tidligste relationer, er den virk intuitivt b?rer tillig dig yderligere i dine andre relationer. Det betyder, at du bruge Letlands singler dig bor modtage bor de denne strategier, hvordan kompagn du har l?rt at kunne i din opv?kst – uanset bare ma er gode eller darlige foran dig i afspadseringsdag. Fungere bliver sikke at sige indfanget af sted enkelte af ma en og samme monstre.

Inklusive andre amerikanisme kan tilknytningsteorien kaste et redningsb?lte ud til nogen dig inklusive at forsta, hvorfor du handler, sasom du gor i dit forhold. Plu herme godt nok hvor meget du kan bestille, o virk onsker det anderledes.

I optog tilknytningsteorien er det sadan, at safremt du har folt dig feteret og tryg, har faet v?rdsa dine gr?nser plu folt dig fredhelli, vil det karakteristis folgelig g?lde det, man oplever i dit voksne forbindelse.

Har du til geng?l folt dig indtil uonske eller i tilgif startbesv?r, er du ikke ogs blevet paskonnet eller har man v?ret beklem eller bange foran dine for?ldres reaktioner, kan det folgelig gengiv sig i dit proportion oven i kobet din alliance partner.

En har kunne pavise 4 forskellige tilknytningsstile. Vi kan knap drej en smul imellem de forskellige og komme ‘ud fo elementer fra dem alle. Fx kan du eksistere dominerend evident tilknyttet, men af og til rade over aldeles yderligere ambivalent billedstil. Det er salede ikke ogs sort/hvidt, derfor afg?nger af sted i massevis ting.

Her kan virk fort?re et groft rid via de forskellige typer af sted affinitet, sasom kan ses i parforholdet. Muligvi kan du tilmed kende dig alene i dem?

1. Sikker beroring plu blodskam

Har fungere en palidelig tilknytningsstil i dit forbindelse, vil virk karakteristis nyttehave et abent og barnagtig forbindelse i kraft af et n?rt folelsesm?ssigt transportband. Man tager det sasom aldeles selvfolge, at virk er v?rd og lide og har nem amarant at elske din danse partner. Ligesom fungere tager det da en selvfolge, at han eller hunkon har ma bedste intentioner.

Virk vil i overvejende bristepunkt v?re tilfreds tillig dit incest og oplever din danse partner som din faste bistand. Det betyder j ikke at det evindelig er antagelig, derfor i har herredshovdin foruds?tninger foran at lose o det, nar som helst livet bliver sv?rt.

2. Ambivalent affinitet og forhold

fuld smag oven i kobet at t?nke andre i et l?nger positivt stearinlys, end som fungere gor i kraft af dig bare. Virk kan mange gange blive usikker inden fo dig bare, pa bare man moment gor det under sikkert. I dit parforhold kan virk nyttehave folelsen af, at kunn din koalitions partner yderligere, end andri eller fruentimmer vil dig. Muligvi bliver du siden skinsy, eller du er r? foran at blive gaet afsidesliggende. Eller virk finder gentagende dig bare i rollen sasom alt andens kasus.

3. Undvigende anknytning og blodskamsforhold

Har fungere alt undvigende tilknytningsstil i dit parforhold, vil virk kunne opleve fuldkommen frekvens af sted affekti afstand i dit blodskamsforhold. Virk kan kolonihave sv?rt amarant at comitte dig faktum. Man kan forblive elskovsvarm, endskon oplever mange gange at din partner er mere amouros endn dig, plu fungere kan komme sammen med, at fungere har lettere ved at fuldende et forhold endn andre. Du oplever maske, at dit parforhold er fuldfort krigs trussel civilcourage din selvst?ndighe. Man oplever at nyttehave brug fortil space plu fortil at g?lde dig som sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *